Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">CRYOLIPOLYSE</span>

CRYOLIPOLYSE

Zonder chirurgische ingreep
Cryolipolyse

WAT IS DE CRYOLIPOLYSE?

Vaak werkt gezonde voeding en voldoende beweging niet genoeg om op bepaalde plekken het ongewenste vet te verliezen. Cryolipolyse is een perfecte methode om zonder chirurgische ingreep ongewenst vet te verliezen. De vetcellen die zich onder de huid bevinden worden gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. Wanneer een vetcel eenmaal is bevroren, sterft deze af en voert het lichaam deze via een natuurlijke wijze af. Vetcellen kunnen niet goed tegen de kou in vergelijking met onze andere lichaamscellen. Een mooi voordeel van vetbevriezing is dat de vetcellen permanent verdwenen zijn.

De behandeling is geschikt voor iedereen waarbij hardnekkig vet zich bevindt in de probleemzones zoals armen, lovehandles, buik, benen, heupen en billen.

RESULTAAT

Drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden.

Cryolipolyse_1
Het behandelplan van CRYOLIPOLYSE

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

De behandelaar tekent de gewenste zones af en plaatst de speciale gelpads op de huid om deze te beschermen tegen de kou van de behandelkoppen. In het begin van de behandeling zult u wat steken, tintelingen of lichte krampen ervaren, daarna kunt u ontspannen liggen, boekjes lezen of zelfs achter de computer even werken.

De temperatuur van de huid zal verlaagd worden variërend van minus 4 graden Celsius tot minus 9 graden Celsius. Vetcellen zullen afbreken bij temperaturen lager dan 0 graden Celsius, wat de behandeling een goede effectiviteit geeft.

Wij adviseren om een kuur van 2-3 behandelingen te nemen, echter is het bij sommigen na 1 behandeling al voldoende resultaat behaald.

Na een behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Wel blijft het van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt.

WAT KOST GEZICHTS BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van gezichtsbehadenling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de tabel hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Cryolipolyse 1 kop

€ 80,-

Cryolipolyse 2 koppen

€ 150,-

Cryolipolyse 3 koppen

€ 200,