Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">DERMAPEN</span>

DERMAPEN

Wat is dermapen?
derm

WAT IS DERMAPEN?

De behandeling met de dermapen is een vorm van microneedling. Hiermee worden er door middel van minuscule naaldjes en een snelle vibratie kanaaltjes in de huid gemaakt. De fibroblasten, de cellen die zorgen voor de aanmaak van vezels, worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt hierdoor op gang.

INDICATIES

 • Pigmentvlekken
 • Acne (littekens)
 • Grove poriën en/of huidstructuur
 • Huidveroudering
 • Verslechterde huidconditie
 •  

RESULTAAT

 • De huid wordt steviger en gladder
 • Vermindering van acne littekens
 • ‘Vermindering van rimpels
 • Stralende huid
 • Minder pigmentvlekken
 • Verkleining van grove porien
dermapen-2
Het behandelplan van Dermapen

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Het is van belang dat u 4 weken voor de behandeling niet onder de zon of zonnebank bent geweest. Het gebruik van een zonbescherming met minimaal SPF 30 wordt geadviseerd.

Uw huid wordt van tevoren gereinigd. De huidtherapeut zal tijdens het microneedlen een gepaste tussenstof kiezen afhankelijk van uw doel. Dit kan bijvoorbeeld hyaluronzuur zijn. Doordat er kanaaltjes in de huid worden gemaakt, worden deze stoffen beter opgenomen door de huid. Hiermee wordt er doeltreffend gewerkt. Tijdens het microneedlen kunt u een schurend en prikkend gevoel ervaren. Tevens kan het ook een beetje warm aanvoelen.

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig. Het interval tussen deze behandeling is 4 weken. Bij Huidkliniek Dreamskin stellen we een behandelplan op maat voor u op. Dit betekent dat deze behandeling eventueel gecombineerd kan worden met andere behandelingen. Op deze manier willen we het ultieme resultaat uit uw behandelingen behalen.

Uw huid is na de behandeling rood. Tevens kan het de dag zelf nog warm aanvoelen. Het wordt geadviseerd om een goede nabehandelingscrème te gebruiken. U mag na de behandeling voor 4 weken niet onder de zon of zonnebank. Daarnaast wordt het geadviseerd om minimaal SPF 30 te gebruiken. Bij het reinigen van de huid in de opkomende dagen wordt het geadviseerd om gebruik te maken van lauw tot koud water en te deppen met de handdoek. Voorkom wrijving van de huid.

U huid is na de behandeling nog erg rood. Deze roodheid trekt geleidelijk weg. Tevens is het ook mogelijk dat uw huid wat schraal aanvoelt, waardoor het kan schilferen. Deze huidreacties blijven vaak 1 tot 4 dagen.

WAT KOST DERMAPEN BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van Dermapen behandeling bij GulsenBeautySalon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

LOSSE BEHANDELING

Gezicht

€ 80,-

Hele rug

€ 100,

PAKKET PRIJZEN

Hele rug

€ 240,-

3 + 1 gratis