Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">LASERONTHARING</span>

Laserontharing

Definitief Ontharen
Laser-ontharing-1

Wat is Gentlelase  Pro U?

Met de Gentle Lase Pro-U kunnen wij alle huidtypen behandelen voor laserontharing. In het haartje bevindt zich pigment (melanine). De behandelkop geeft een energiestraal af die geabsorbeerd wordt door de melanine in de haarfollikel. Deze absorptie gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt.

Er wordt een temperatuur bereikt van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje afsterft. Het haarzakje kan geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase.


Indicaties

 • Hirsutisme (overbeharing volgens het mannelijk haarpatroon)
 • Hypertrichose (overbeharing)
 • Ingegroeide/ontstoken haren of haarzakjes


Resultaat

 • Voor altijd van uw ongewenste haargroei afkomen
 • Geen stoppels of ingegroeide haartjes meer
 • Een gladde en egalere huid
 • Een lichtgevoelige en verdraagzame behandeling, maar niet pijnlijk.
 • Eens per 2 tot 3 jaar een onderhoudsbehandeling
csm_CandelaHiResFullSize300DPIsRGB-17_e3a2c883ea
Het behandelplan van Laserontharing

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Het is van belang dat u 4 weken voor de behandeling niet onder de zon of zonnebank bent geweest. Ook wordt het gebruik van zelfbruinende middelen sterk afgeraden. Daarnaast mag u 3 tot 4 weken voor de behandeling niet meer waxen, epileren of harsen. Tijdens de laserontharing wordt de wortel van het haar vernietigd. Om deze reden is enkel scheren, knippen of ontharingscrème nog toegestaan.

Wij vragen u om 24 uur voor de behandeling de gebieden te scheren.

De behandelaar zal eventueel het te behandelen gebied desinfecteren. Hierna zal het te behandelen gebied met een wit potlood worden afgetekend met meerdere vakjes zodat er secuur gelaserd kan worden. Vervolgens zal de behandelaar starten met de laserbehandeling. U kunt tijdens de behandeling een prikkend gevoel ervaren tijdens het laseren. Dit gevoel trekt ook vrijwel direct na het laseren weer weg.

Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied, de dikte, de haarkleur en de huidskleur. Het interval tussen de behandelingen zal in het begin 6 tot 8 weken zijn. Naarmate u meer behandelingen heeft gehad zal het interval ook groter worden om richting uitbehandelen te werken. Hierbij wordt er altijd gekeken naar de anagene haarfase (groeifase) waarin laserontharing het meest effectief is.

Er wordt ook een onderhoudsbehandeling eens in de 2 tot 3 jaar geadviseerd.

Tijdens de behandeling kan warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prikkeling of tinteling. Dit gevoel is kortstondig en verdwijnt vrij direct na de behandeling.

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van de huidleeftijd. Gemiddeld wordt er 1-3 behandelingen geadviseerd met een interval van 6 weken. Om het resultaat te behouden kunt u het beste 1 keer per jaar terugkomen.

U mag na de behandeling de huid thuis verder koelen indien u nog warmte voelt. Meestal is dit niet nodig. Het is van belang dat u tot 4 weken na de behandeling niet onder de zon of zonnebank gaat. Ook het gebruik van zelfbruinende middelen is niet toegestaan. Om deze reden is het ook van belang dat u het gehele jaar door gebruik maakt van een zonbescherming met minimaal SPF 30.

Daarnaast is het van belang om hittebronnen te vermijden voor de eerste 24 uur zoals intensief sporten, te warm douchen en sauna’s. Ook wordt make-up en bodycrème afgeraden de eerste 24 uur na de behandeling, omdat dit warmte vasthoudt in de huid.

Tevens wordt er na de behandeling niet toegestaan om te waxen, epileren of harsen.

 • Zwellingen en roodheid
 • Soms kunnen korstjes ontstaan welke vanzelf binnen 2-4 weken genezen. Belangrijk is niet aan de korstjes te krabben om infecties en littekenvorming te voorkomen.
 • Na de behandeling kunnen de behandelde pigmentvlekken donkerder kleuren. Dit is normaal en verdwijnt meestal na 10-12 weken
 • Zeer kleine kans op littekens
 • Tijdelijke huidverkleuring, wat vanzelf wegtrekt meestal na 10-12 weken

Wat kost Laserontharing behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van Laserontharing behandeling bij Gulsenbeautysalon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de menu hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Per behandeling
Los pakket per keer
Hele benen

€ 170,-

+ oksels + boven lip

Hele benen

€ 250,-

+ schaamstreek + oksels + boven lip

Hele benen

€ 330,-

+ Schaamstreek + boven lip + oksels + gehele armen

Hele lichaam

€ 605,-

€ 400,-

(van top tot teen )