Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">MESOTHERAPIE GEZICHT</span>

Mesotherapie

Verbeterde doorbloeding en hydratatie van de huid.
Mesotherapie-2

WAT IS Mesotherapie?

Wilt u de tekens van huidveroudering tegen gaan, maar wilt u geen fillers, dan zijn Skinboosters voor u de oplossing. Mesotherapie met skinboosters wordt uitgevoerd om verjonging en een algehele verbetering van de huidconditie te verkrijgen. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters van Skin Tech, welke allen een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor worden de aanwezige cellen intensief gevoed waardoor collageen en elastine extra wordt aangemaakt. Hierdoor krijgt de huid een boost wat resulteert in vermindering van fijne lijntjes en de huid oogt steviger, frisser en jonger met een mooie glow. Mesotherapie met skinboosters mag in alle seizoenen worden uitgevoerd en er is nauwelijks sprake van een herstelperiode.

INDICATIES

 • Voor het verminderen van rimpels op de bovenlip
 • Voor het behandelen van een slappe hals en/of decolleté
 • Bij wallen, donkere kringen en vermoeide ogen
 • Bij de behandeling van striae
 • Cellulitis
 • Als effectief middel tegen haaruitval
 • Voor het bestrijden van droge lippen
 • Huidverjonging
 • Huidverstrakking
 • Onzuivere huid
 • Doffe huid
 • Fronsrimpels
Mesotherapie-1
Het behandelplan van MESOTHERAPIE

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

 • Wij vragen u om met een gereinigde huid naar de kliniek te komen en zonder make-up. 
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder.   

De behandeling start met het reinigen van de huid waarna deze wordt gedesinfecteerd. Daarna wordt het behandelgebied afgetekend. Middels de meso-gun wordt het gebied behandeld met de kleine injecties met boostermix. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan soms wel als gevoelig worden ervaren. Na de behandeling wordt er een beschermende crème op het behandelgebied aangebracht.  

Na de behandeling is het behandeld gebied licht rood en gezwollen. De ergste zwelling zal na 10-15 minuten al weggetrokken zijn resterende zwelling is meestal binnen een dag verdwenen. Soms kan het voorkomen dat er een kleine bloeduitstorting ontstaat. Dit trekt binnen een paar dagen weg.   Mocht u bij thuiskomst nog vragen hebben of onzeker zijn over de huidreactie, dan kunt u te allen tijde Huidkliniek Utrecht telefonisch of per e-mail bereiken. 

De huid zal er strakker en jonger uitzien na de behandeling met de meso-gun. Daarbij ziet de huid er frisser en stralender uit! Om het resultaat te ondersteunen en te continueren adviseren wij ook dat u thuis een goede huidverzorging toepast. Bij Huidkliniek Utrecht verkopen wij cosmeceuticals die hoogwaardige ingrediënten bevatten. Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en voorkomt u zo veel mogelijk nieuwe problemen.

WAT KOST Mesotherapie

BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van Mesotherapie behandeling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

Per behandeling

€ 300,-