Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">MESOTHERAPIE HAIR</span>

Mesotherapie Hair

Minder haaruitval, vollere en gezonde haren.
mesotherapie

WAT IS DE Mesotherapie Hair?

Mesotherapie Hair is een behandeling tegen haarverlies/haaruitval middels mesotherapie. Het doel van de behandeling is om de haargroei te stimuleren, de haarfollikels te reactiveren en de haaruitval te stoppen.

 

Tijdens de behandeling worden verschillende groeifactoren door middel van oppervlakkige intradermale injectie de hoofdhuid ingesluisd. Op deze manier wordt de haargroei gestimuleerd waarbij de haargroeifase (anagene fase) van de haren verlengd wordt en de uitvalfase (telogene fase) verkort wordt. Hierdoor kunnen er weer gezonde en sterke haren groeien

Indicaties

  • Beginnende haaruitval (Alopecia androgenetica)
  • Kale plekken (Alopecia areata)
  • Dunner wordend haar
  • Droog en dof haar

Resultaat

  • ‘Na drie behandelingen merkte ik dat ik veel minder haaruitval had’
  • ‘Na vijf behandelingen begonnen mijn haren er wat voller en gezonder uit te zien’
  • ‘Wat is je haar snel gegroeid, kreeg ik vaak te horen’

Dit zijn vaak de reacties die wij terug krijgen van onze klanten.

Mesotherapie-voor-en-na
Het behandelplan van Mesotherapie Hair

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U kunt voordat u start met het traject eerst een dieptereiniging van de hoofdhuid laten uitvoeren middels de Keraviv of Hydrafacial behandeling. Met deze behandeling wordt de hoofdhuid goed gereinigd waardoor de Mesotherapie Hair behandeling beter zal aanslaan.

De ochtend voor de behandeling dient u de huid te wassen met de AD scalpfit shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat de hoofdhuid goed wordt voorbereid en de schubben worden geopend. Hierna mag u geen wax of make-up gebruiken om de plekken te camoufleren en/of op te vullen.

De behandelaar verdeelt je haren in delen, zodat er nauwkeurig gewerkt kan worden. Hierna wordt de Mesotherapie Hair vloeistof geïnjecteerd in de hoofdhuid met de intradermale injector. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd en zal in eerste instantie de haaruitval stoppen en de anagene (groeifase) fase van het haar worden verlengd.

We behandelen voornamelijk de scalp. Dit gedeelte van het hoofd heeft vaak een slechte doorbloeding, waardoor de haren op dat gebied sneller uitvallen en afbreken. De behandelingen ronden we af door een korte hoofdhuid massage te geven voor een extra stimulatie van de doorbloeding.

De Mesotherapie Hair wordt enkel in kuurverband uitgevoerd. Voor vrouwen is de indicatie 8 behandelingen. Het interval tussen de behandelingen zal 7 tot 14 dagen zijn. Afhankelijk van uw hulpvraag en oorzaak van de haaruitval of kale plekken, wordt er een gepast behandelplan opgesteld.

Na de behandeling is het van belang de hoofdhuid tenminste 24 uur niet nat te maken. Daarnaast wordt het geadviseerd om 72 uur na de behandeling hittebronnen zoals sauna’s en intensief sporten te vermijden in verband met zweten. Het is van belang dat u na de behandeling en tussen de behandelingen gebruik maakt van de thuisproducten, voor een optimaal resultaat.

Thuisproducten

AD Revitalix Shampoo

Deze shampoo wordt tijdens de kuur gebruikt om het haar mee te wassen. De AD Revitalix Shampoo kan 2 tot 3 keer per week gebruikt worden. Het bevat de actieve ingrediënten van Mesotherapie Hair waardoor het behandeltraject wordt ondersteund. Deze shampoo kan ook post-treatment worden gebruikt om het behandelresultaat langer te behouden.

AD Daily Care Hair

De AD Daily Care Hair is een haarspray die dagelijks gebruikt dient te worden. De spray is geurloos en niet vet. Het bevat actieve ingrediënten en groeifactoren die de haargroei bevorderen en stimuleren tijdens de kuur. De spray wordt dagelijks ingemasseerd op de hoofdhuid, bij voorkeur na het wassen van het haar.

AD Scalpfit Shampoo

Deze shampoo wordt enkel gebruikt de ochtend voor de behandeling plaatsvindt. De AD Scalpfit Shampoo heeft een sterk reinigende eigenschap die de hoofdhuid voorbehandelt. De shampoo wordt dus enkel pre-treatment gebruikt. Het opent de schubben van de huid waardoor de verschillende groeifactoren beter worden opgenomen tijdens de behandeling.

U kunt wat roodheid en enkele kleine bloedpuntjes verwachten. Deze huidreactie is gewenst en verdwijnt ook binnen enkele dagen na de behandeling.

WAT KOST MESOTHERAPIE HAIR BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van Mesotherapie Hair behandeling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de onder staande menu geven je indicatie van de kosten ervan.

Intake Mesotherapie Hair

€ 0,-

Intake Mesotherapie Hair + behandeling

€ 125,-

Mesotherapie Hair – Los

€ 125,

Mesotherapie Hair kuur 6 beh (+ shampoo en lotion)

€ 760,-

Mesotherapie Hair kuur 8 beh. + (shampoo en lotion)

€ 1000,-