Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">PIGMENTLASER</span>

PIGMENTLASER

Wat is pigmentlaser?
Pigmentlaser12

WAT IS PIGMENTLASER?

Met de Alexandrite (755nm) laser is het mogelijk om pigmentvlekken te laseren. Door de overmatige blootstelling aan zonlicht kunnen pigmentcellen zich op 1 plek ophopen, waardoor pigmentvlekken ontstaan. De laser absorbeert het pigment waardoor er warmte wordt afgegeven. Hierdoor worden de pigmentcellen vernietigd en door het lichaam opgeruimd.

INDICATIES

  • Lentigo solaris (ouderdomsvlekken), meestal waarneembaar in het gezicht, de hals en de handen.
  • Sproetjes
  • Moedervlekken

 

RESULTAAT

De laserbehandeling kan zorgen voor een vermindering van het pigment bij de pigmentvlekken. Tot in hoeverre het pigment vermindert, is per persoon verschillend, en hangt af van de oorzaak en diepte van het pigment.

Pigmentlaser
Het behandelplan van Pigmentlaser

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U mag 4 weken voor de behandeling niet onder de zon of zonnebank. Tevens wordt het gebruik van zelfbruinende middelen ook afgeraden. Het wordt geadviseerd om al vooraf gebruik te maken van zonbescherming met minimaal SPF 30.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Uw huidtherapeut zal met u kijken naar de pigmentvlekken en aangeven of ze behandelbaar zijn. Tijdens de behandeling kunt u een prikgevoel en warmte ervaren.

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig afhankelijk van de soort pigmentvlek.

Na de behandeling kan door de afgifte van warmte en absorptie de pigmentvlek juist donkerder kleuren. Daarna zal er eerst een korstje ontstaan op de pigmentvlek. Deze zal na ongeveer een week er af vallen waarna een lichtroze plekje zichtbaar is. Het is van belang dit plekje te bescherming tegen de zon met een minimale SPF 30.

WAT KOST PIGMENTLASER BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van pigmentlaser bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de tabel hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Pigmentbehandeling 1-3 pigmentvlekken

€ 25,-

Pigmentbehandeling 3-5 pigmentvlekken

€ 50,-

Pigmentvlekken 6-10 pigmentvlekken

€ 85,-

Peeling + LED

€ 130,-

(Laser) Pigmentvlekken meer dan 10 moedervlekken

€ 110,-

Klein pigmentvlekje peeling

€ 25,-

Intake + huidscan donkere kringen

€ 15,-

Lightning lift peeling

€ 90,-

Lightning lift forte peeling

€ 95,-

Carboxytherapie

€ 90,-

Intake + huidscan + pigmentbehandeling

€ 95,-

Intake + huidscan pigment

€ 15,-

Pigmentbehandeling in het gelaat ( laser en lichttherapie )

€ 150,-