Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">RF MICRONEEDLING</span>

RF MICRONEEDLING

Huidlift zonder operatie
RF-microneedling

WAT IS RF MICRONEEDLING ?

RF microneedling is een huidbehandeling waarbij we met de combinatie van microneedling en radiofrequente golven heel specifiek de huid op verschillende dieptes stimuleren.

Met RF microneedling kunnen we de huid stimuleren om te verstrakken terwijl de huid aan de oppervlakte nagenoeg intact blijft. Hierdoor kunnen we zeer goede resultaten bereiken zonder de bijwerkingen die je zou verwachten bij andere behandelingen.

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig met een 4-6 weken pauze tussen de behandelingen. Afhankelijk per persoon werkt de collageensynthese en elastine aanmaak door tot 6 maanden na de laatste behandeling, dit is dus wanneer je het definitieve eindresultaat zult zien.

RESULTAAT

 • Verstrakt de slappe huid
 • Vermindert rimpels en acné littekens
 • Verminderd grove poriën
 • Egaliseert de huidskleur en textuur
 • Kan ook ingezet worden bij striae
onder-2
Het behandelplan van RF microneedling

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

 • Neem collageen supplementen (bij ons te verkrijgen), deze neemt u minstens 4 weken voor uw behandeling en tot 3 maand na de behandeling
 • Gebruik SPF
 • Vermijd zon, solarium of nepbruining gedurende 2 weken voor de behandeling
 • Start met de collageen supplementen minstens 4 weken voor de RF Microneedling behandeling, deze kan u bij ons aankopen
 • Heeft u koortsblaasjes, start met het nemen van Aciclovir 200 mg 3 maal per dag, en dit minstens 4 dagen voor uw sessie

RF Microneedling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen Dit gebeurt door het maken van minuscule gaatje die de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels.
In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur, retinol of prp) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen. Radio frequentie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.

 • Neem collageen supplementen (bij ons te verkrijgen), deze neemt u minstens 4 weken voor uw behandeling en tot 3 maand na de behandeling
 • Gebruik altijd winter en zomer een SPF 50
 • Tot 3 dagen na de behandeling zal u met een antibiotica zalf smeren zodat u geen infecties oploopt na de behandeling
 • Blijf tot minstens 3 maand na uw behandeling uw collageen supplementen doornemen
 • Geen zwemmen of zware oefeningen gedurende 2 dagen na de behandeling
 • Geen make-up tot de volgende dag, wij raden aan om 3 dagen te wachten
 • Indien u “The Sarasin Glow” protocol volgt, zal u ook een voorschrift krijgen voor de zalf die u nadien moet gebruiken

Na de behandeling kan je er rood en gezwollen uitzien. Dit duurt minstens 3 uur en neemt daarna af. De heldere microkanalen die door de behandeling zijn gecreëerd, blijven 4-6 uur open. Belangrijk is dat u na de behandeling een antibiotica crème smeert om geen infecties op te lopen. U kan kiezen voor een heel intensieve behandeling of een minder intensieve behandeling. De resultaten zijn uiteraard beter met de intensieve behandeling. Deze is iets gevoeliger en de huid zal iets roder zijn, MAAR het resultaat is des te beter! 🙂

WAT KOST RF MICRONEEDLING BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van RF microneedling behandeling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

Gelaat

€ 120,-

Gelaat en Hals

€ 150,-

Gelaat, Hals en Decolleté

€ 200,

Wangen

€ 100,-

Ogen

€ 100,-

Handen

€ 100,-

Rug (boven rug of onder rug)

€ 100,-

Striemen (bijv. buik)

€ 250,-

Billen (acne)

€ 250,-

Litteken klein v.a *

€ 50,-

Litteken groot v.a *

€ 0,-

* Striemen is vanaf prijs, aan de hand van de te behandelen gebied nader te bepalen bij de intake. Wij adviseren om een kuurbehandeling te doen van 4 sessies voor lijntjes en rimpels. 6 tot 8 sessies voor acne, littekens, grove porien en striemen.