Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">STRIAE</span>

STRIAE "STRIEM"

Vacuum massage
Stria

WAT IS STRIAE?

Bij vacuüm massage wordt de huid door middel van een apparaat zodanig gemasseerd zodat diepliggende onderhuidse vetophopingen, verklevingen en toxines worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er trouwens een stuk steviger en gezonder uitzien. Vacuüm massage is dan ook ideaal bij het verbeteren en verwijderen van striae “striemen “, cellulite en losse huid.

RESULTAAT

Drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden.

Het behandelplan van striae

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

WAT DOET HET STRIAE SYSTEEM?
 
  • Start het regeneratieproces door middel van vacuüm.
  •  Verhoogt de huidvoeding met de gebruikte producten.
  • Het is niet zomaar een techniek maar een systeem met dynamische grondslagen, dit systeem is alleen van Striae off.
  • Striae off is niet alleen productgebruik of deskundige toepassing, het is de naam van een systeem dat behoort tot mormed, dat een continu genezingsproces kent.
  • Het geeft het perfecte effect na het genezingsproces van de huid ongeveer 3 weken met de thuiszorg uitgevoerd door de behandelaar, die begon als gevolg van de toepassing door de specialist in de salon.

WAT KOST STRIAE BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van gezichtsbehadenling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de tabel hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Per behandeling v.a

€ 400,-

Dit is inclusief 5 producten voor thuis t.w.v € 100,-