Top
Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">WRATJES VERWIJDEREN</span>

WRATJES VERWIJDEREN

Wratten, hoe kun je ze verwijderen?
wratjes verwijderen

WAT IS EEN CAUTERISATIE?

De ouderdomswrat/steelwrat wordt door middel van een door gelijkstroom super verhitte gloeidraad weggebrand. In geval van ouderdomswratten kan er afhankelijk van de grootte een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

INDICATIES

  • Verruca seboirrhoica (ouderdomswratjes)
  • Fibromen
  • Moedervlekken
wratjes-verwijderen-1
Het behandelplan van Wratjes verwijderen

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

Direct na de behandeling ontstaat er roodheid in het behandelde gebied. De behandelde plek kan donkerder van kleur worden en er kan een korstje ontstaan. Dit korstje moet u goed invetten om het genezingsproces te bevorderen. Het is belangrijk om van de korstjes af te blijven en niet te pulken of te krabben, zodat de huid zichzelf rustig kan herstellen. Onder het korstje wordt nieuwe huid aangemaakt en dit heeft tijd nodig. Het korstje valt er vanzelf af na ongeveer 1 tot 2 weken. Na 4-5 weken is het behandelde gebied volledig genezen. Gebruik eventueel een herstellende nabehandelingscrème zoals de Irescue van Image Skincare.

Na de behandeling wordt er een warm gevoel ervaren maar niet onaangenaam. Het resultaat van de HIFU-behandeling is 3-6 maanden zichtbaar doordat het collageen zal toenemen met als resultaat een voller en strakker gelaat. Verder is er nauwelijks tot geen hersteltijd nodig bij de HIFU behandeling.

Elke huid is uniek en zal anders reageren op een behandeling. Alhoewel HIFU geen hersteltijd nodig heeft, dient men toch rekening te houden met wat lichtelijk roodheid en lichte zwelling de eerste 24 uur. Tevens adviseren we om de eerste 12 uur na de behandeling geen warme douche te nemen, betekent dus ook geen sauna/zwembad.

WAT KOST WRATJES VERWIJDEREN?

Hier kun je zien wat de kosten van Wratjes verwijderen bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de menu hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

1 wratje of 1 puist of 1 gerstenkorrel

€ 15,-

2-5 wratjes of gerstekorrels

€ 25,-

Huidonevenheden

€ 50,-

Fibromen

€ 50,-

Moedervlekken

€ 50,-

Huidonevenheden + fibromen + moedervlekken

€ 70,-